Az elem hozzáadva

Ugrás a tartalomhoz
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

Megfelelően tárolod a kozmetikumaidat nyáron?

Are you storing your cosmetics correctly during the summertime?

Nyáron a napsugarak kiváló D-vitamin-forrást jelentenek, amely elősegíti, hogy rugalmas, élettel teli bőröd legyen. De ugyanez nem mondható el a kozmetikai termékek napozásáról. Száraz helyen és optimális hőmérsékleten kell tárolni. A minihűtő a legideálisabb és legkompaktabb megoldássá válik, amely készen áll arra, hogy teljesen megváltoztassa az önápolási rutint, és sokáig frissen tartsa krémeit.


Mi történik, ha a kozmetikumokat nem tárolják megfelelően?

A magas hőmérséklet és páratartalom a termékformula reakciói révén inaktiválhatja a hatóanyagokat, és már nem éri el a kívánt hatást. A helytelen tárolás miatti változások a termék állagában vagy illatában is észrevehetők.


A legérzékenyebb termékek a C-vitamin, a savak és a natúrkozmetikumok.

A C-vitamin híres antioxidáns hatásáról és pigmentfoltokat csökkentő képességéről, de a környezeti tényezőkkel szemben az egyik legreaktívabb anyag. Nem megfelelő körülmények között tárolva akár két héten belül is oxidálódhat. Ez a szempont észrevehető, ha a színt színtelenről vagy fehérről narancssárgára vagy más hasonló vagy sötétebb árnyalatra változtatjuk. A termék instabilitása leküzdhető egy olyan szépséghűtő használatával, amely optimális hőmérsékletet kínál.

Ezek szerepelnek a hőérzékeny anyagok és hámlasztó savak (AHA, BHA, glikolsav stb.) listáján, amelyek magas hőmérsékleten vagy napsugárzás hatására nagyon gyorsan veszítenek hatékonyságukból, valamint a természetes alapanyagú kozmetikumok, kevés vagy egyáltalán nem tartalmaz tartósítószert.

Mini hűtőszekrény kozmetikumokhoz — A tökéletes tárolási megoldás


Hogyan segít a hűtőszekrény meghosszabbítani szépségápolási termékei eltarthatóságát?

  • Megóvja a termékeket a napsugárzástól, a hőtől, a páratartalomtól, optimális 5-10 Celsius fokos hőmérsékletet kínálva, ami nem fagy meg a termékeket.
  • Megvédi a krémeket a baktériumok megjelenésétől
  • Meghosszabbítja a használat időtartamát, így hosszabb ideig frissen tartja őket

Ne feledje, hogy a biotermékeknek egyedi formulája van, amelyek szigorú tárolást igényelnek, mint például a magas hőmérsékleten megolvadó sminktermékek. Ezért a hordozható kozmetikai hűtőszekrény nem divat, hanem szükséglet, különösen nyáron.

Szólj hozzá

Felhívjuk figyelmét, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni