Az elem hozzáadva

Ugrás a tartalomhoz
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

Sokféleség minden formában és színben

Diversity in all shapes and colors

Mit jelent a Meloni ?

A dinnye a békét és az otthonosságot, a szabadság pillanatát jelképezi.

Hiszünk ezeknek a pillanatoknak a fontosságában, hiszen a béke és a kikapcsolódás energiát ad egy új nap élvezetéhez. Bár minden nőnél más és más, mindenki életében nélkülözhetetlenek. Ezek a kikapcsolódási pillanatok meghatározzák énképünket, alakítják kapcsolatunkat másokkal, és segítenek gondoskodni róluk, azon keresztül, amit először önmagunknak adunk.

Termékeink

Fedezze fel ápolótermékeinket, amelyeket kifejezetten a természetesség, az önbizalom és a bátorság állapotának előidézésére választottak, elősegítve a mindennapi öngondoskodást és kikapcsolódást – hogy ne feledkezzünk meg alapvető szükségleteiről és arról, hogy megérdemel egy pihenést, amelyet csak Önnek szentelnek.

Az öngondoskodási rutinom teherré vált...

Tudjuk, mit érzel, mi is átéltük. Néha annyira fáradt vagy, hogy bármilyen öngondoskodási rutin miatt kimerültnek érzed magad, és szeretnéd feladni. Máskor nem látja a kívánt eredményt, és elbátortalanodik. Éppen ezért szeretnénk javítani ezen a rutinon, és a teljes kikapcsolódás pillanatává varázsolni, egy olyan pillanattá a saját társaságában, amelyet már nagyon vár. Célunk, hogy olyan felejthetetlen élményeket nyújtsunk, amelyek minden nőt egyesítenek arc- és testápolási rutinjuk során. A Meloní az a hely, ahol minden formában és színben változatosságot találhat, itt találhatja magát könnyen – mindannyian használunk bőrápoló szereket, és szeretünk ápolni bőrünket.

A bőr ápolása – a tisztelet legmagasabb formája

Legyen szó fiatal vagy érett bőrről, feszített vagy száraz, a bőr ápolása a tisztelet és az önszeretet legmagasabb formája, arra biztatjuk, hogy tegye meg. A megfelelő ápolás érdekében olyan termékeinket ajánljuk, mint a nőknek kézzel kiválasztott m ini kozmetikai hűtőszekrényeink és arcmasszázs készülékeink , amelyek az élmény fokozását szolgálják - simább és ragyogóbb bőrt eredményez, javítja a sötét karikákat, a szem alatti táskákat, ill. akne utáni hegek krioterápia révén.

Mégsem a bőrápoló termékeink határozzák meg, hogy kik vagyunk, vagy mivé akarunk válni mint márka, hanem azok a nők, akikkel kapcsolatba szeretnénk lépni.

A közösségünkben élő nők

És mivel megbízunk ügyfeleinkben, hiszünk a hangjukban. Hiszünk abban, hogy ez a közösség arra ösztönözheti a nőket, hogy segítsenek egymásnak a helyes döntések meghozatalában.

A közösségünkben élő nők értékelései segítenek abban, hogy többet megtudjon rólunk, és megtudja, mely termékek a legalkalmasabbak az Ön rutinjához. Az őszinteséged számít, mert segíthet más nőknek a helyes választásban.

Számít a véleményed

Ha csatlakozik a Melonì közösséghez, javíthatja személyes gondozási élményét, és segíthet más nőknek a legjobb ellátásban.

És mivel tartós kapcsolatot szeretnénk kialakítani a közösségünkben élő nőkkel, a közeljövőben a lehető legtöbb egyedi terméket szeretnénk bemutatni. Legyen ez egy véget nem érő ünnep.

Szólj hozzá

Felhívjuk figyelmét, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni