Az elem hozzáadva

Ugrás a tartalomhoz
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

Egészséges fürtöket keres minimális erőfeszítéssel?

Looking for healthy curls with minimal effort?

A legtöbb nő szembesül azzal a problémával, hogy a nap folyamán valamikor meg kell hajat csinálnia. Mindannyian szép és ápolt sörényre vágyunk, legyen az akár hullámos, akár egyenes, de ugyanakkor gyakorlatilag lehetetlen, hogy minden nap elmenjünk fodrászhoz a tökéletes kifújásra. Természetesen vannak olyan eljárások, amelyeket otthon is elvégezhet a vágyott megjelenés elérése érdekében, de ezek legtöbbször káros technológiákkal járnak, és hosszú távon a haj egészsége megsérül. Türelemre és időre van szükségünk minden olyan eljáráshoz, amelyet magunk hajtunk végre, de néha mindkettő hiányzik.

A Meloni Heatless göndörítővel azonban megtalálhatja a megoldást a dörzsölt, ápolt hajért, amely sértetlen és tökéletesen formázott, kevesebb mint 10 perc alatt! Bemutatjuk a Beauty Curlert, egy innovatív hajformázó módszert, amely minden nő szókincséből eltávolítja a rossz hajat!

Heatless Beauty göndörítő, amely nem égeti meg a hajat

Ez a hajsütővas különbözik a klasszikus hajsütővastól, amelyet általában az aljzatba dugunk; ez a mikroszálas szépség hajcsavaró nem melegszik fel, így nem égeti le a hajat. Mikroszálas anyagból készült, kellemes és rendkívül kényelmes manőverezni.


Kényelmes vele aludni

Ahhoz, hogy a hajnak elegendő ideje legyen formát ölteni, a fürtök pedig szuper határozott megjelenésűek legyenek, javasoljuk, hogy legalább 5-7 órán át használja. Azok a lányok, akik laza fürtöket szeretnének, 2-4 órán keresztül hordhatják, de aki határozott megjelenésre vágyik, annak a legjobb megoldás az éjszakai viselet.

Természetesen tudjuk, milyen nehéz pihenni egy kiegészítővel a hajában, például hajcsavaróval; ez szinte lehetetlen, és soha nem fogjuk azt mondani, hogy áldozza fel szépségalvását egy frizuraért. Kiegészítőnk azonban egyedülálló, mert a mikroszála kellően puha ahhoz, hogy alvás közben is használható legyen.

"Hogy aludjak el ezzel? Alig éreztem... mintha valami puha párnán aludtam volna el!" - Carmen

A készlet egyedi tartozékokat tartalmaz az egyszerű és gyors használat érdekében

A textil göndörítő készlet tartalmaz egy dinnye hajcsavarót, két kapcsot a rögzítéshez, két kis gumit és két nagy szaténgumit. Mindezeket a tartozékokat úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a fonás folyamatát. Hajtűk segítségével rögzítheted a göndört a fej közepén, így nem kell attól tartanod, hogy a befonás közben elcsúszik.


Mennyire hatékony?

Ha követi az utasításainkat, garantáljuk az ultrapompás fürtöket! A következőket kell figyelembe vennie:

  1. A hajcsavaró alkalmazásakor a hajat mindig frissen kell mosni. A mosott haj hidratált haj, amely a befonás után azonnal formát ölthet.
  1. A hajnak legalább 90%-ban száraznak kell lennie, tehát csak nagyon enyhén nedves. Ha a haj nedves, amikor a tincseket a göndörítőre csavarja, nem lesz ideje megszáradni, és amikor leveszi a hajcsavarót, a fürtök nem maradnak meg, és végül leesnek.
  1. A hajszálakat a lehető legszorosabban kell fonni a göndörítő tartozék köré, hő nélkül - a hajnak fel kell vennie a hajcsavaró formáját viselése közben, és csak szoros fonással lehet eredményt elérni.

Szólj hozzá

Felhívjuk figyelmét, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni