Az elem hozzáadva

Ugrás a tartalomhoz
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

Ideális fürdőrutin otthonában

The ideal spa routine right within your home

A fárasztó és kihívásokkal teli napok boldog véget érhetnek egy otthoni fürdőkezelés után. Még akkor is, ha csak le kell feküdni a nappaliban a kanapéra, vagy szerettei társaságában tölteni szabadidejét, a kényeztetés pillanata egyszerre megtörténik.


Csak annyit kell tenned? Nyomd meg a HOT gombot, és indulj!

Most még akkor is, ha nem volt alkalma időpontot egyeztetni a SPA-ban, vagy anyagi lehetőségei nem engedik, a nap bármely pillanatában élvezheti a fürdő pillanatait a mini hűtőszekrény fűtési funkciójának köszönhetően.

A forró funkció 50-60 Celsius fokig melegíti fel, és egy speciális termosztátnak köszönhetően leáll, mielőtt túl meleg lenne.


Mivel melegíthetünk fel?

Szőrtelenítő viasz - Tökéletes barkácsoláshoz, amikor sietsz, és nem tudsz eljönni a találkozóra

Borogatás vagy arctörlő – Tudtad, hogy a frissen mosott bőrre meleg, enyhén nedves borogatással hozzájárulhatsz a pórusok biztonságos kinyílásához? Ez serkenti kedvenc termékeinek megfelelő felszívódását, és felerősíti a szérumok, maszkok és krémek hatékonyságát ezzel a kozmetikai mini hűtőszekrénnyel. Arcolajok, amelyek alaposan hidratálják és ellazítják a bőrt.

Masszázs kellékek (lehetőleg természetes kőből, nem műanyagból), mint például a Gua sha vagy az archengerek a nyirokelvezetéshez vagy a természetes liftinghez relaxáló és tisztító hatással.

Illóolajok – rozmaring, levendula, yilang-ylang stb. A melegítés fokozza az olajok hatását a mélyebb, nyugodtabb alvás érdekében.

Hajmaszkok – Ne felejtse el elég sokáig hűteni őket, hogy fényessé és hidratálódjon a haj

Melegítse fel a hajtörlőket, hogy a hajmaszk összetevői még hatékonyabban működjenek.

Ez csak az egyik módja a kozmetikai mini hűtőszekrény és annak fűtési funkciójának használatának. Segítségével igazi SPA foglalkozásokat hozhat létre otthon. Tudja meg, hogyan élvezheti a hűtési funkcióját blogjainkban.

Szólj hozzá

Felhívjuk figyelmét, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni